luni, 16 mai 2011

Affugter eller varme i kælder

Velkommen til DinOase.dk
Søger du tilbehør til din bolig eller din have, så har vi altid masser af gode tilbud. Kontakt vores kundeservice, hvis du skal have hjælp med at finde de rigtige produkter til dit behov. Drømmer du om egen Swimmingpool i haven, så er du kommet til rette sted. God kvalitet - og modeller i forskellig størrelse og form, som kan dække ethvert behov.
Du får varerne leveret hjemme med fuld garanti efter købeloven og med 14 dages returret. Dag til dag levering på langt de fleste varer.

Affugter,Affugtere,Sandfilterpumpe,Swimmingpool,Havepool,Poolkemi,Gasgrill

DinOase.dk er et danskejet anpartsselskab etableret i 2008. "Din oase" definerer vi som din bolig og din have - det åndehul, som sikrer dig kvalitetstid med familie og venner.

Vores speciale er Swimmingpool , sandfilterpumper og vandplejemidler. Men med haven og boligen som omdrejningspunkt har andre spændende produkter også fanget vores opmærksomhed.

Derfor vil du ligeledes finde OUTDOORCHEF's lækre og prisbelønnede grill-serie, som omfatter store og små gasgrill og spændende tilbehør, som gør grill-oplevelsen endnu større. Smart og funktionelt overtræk til dine havemøbler, så du ikke behøver flytte dem ud og ind, når det danske sommervejr viser sig fra sin lunefulde side finder du også i butikken. Og til kløvesæsonen finder du den innovative kileøkse Logmatic, som gør brændekløvning til en leg for alle uanset køn, alder og fysik! Sikkert og enkelt!

Klimadebatten fylder meget i medierne, og hos DinOase.dk har det givet anledning til et nyt spændende fokusområde: dit indeklima! Du kan derfor nu finde spændende kvalitetsprodukter fra canadiske WOODS- affugtere til ethvert formål. Til de frostplagede måneder er der hjælp at hente med en af vores smarte luftbefugtere, og har du brug for klimaanlæg til boligen eller kontoret, kan vi hjælpe med air condition anlæg - endda med integreret varmepumpe.

Vi finder de lækre produkter, kendetegnet ved høj kvalitet til den helt rigtige pris, og vi står altid klar til at hjælpe - også selvom dit behov rækker ud over det, Oasen primært har på hylderne. Hos os kan du forvente seriøs dialog om produkterne, og hvordan de kan afhjælpe netop dit behov. Ring blot 2122-0885 eller send en mail til info@dinoase.dk (d (mails besvares inden for 24 timer).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu